Oostenrijk » Campings » Boerencampings in Oostenrijk

Boerencampings in Oostenrijk

Kamperen bij de boer: het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel erg leuk! Wie niet zoveel luxe nodig heeft en vooral van de rust wil genieten, zal het zeker naar zijn hebben op de boerencampings in Oostenrijk.

Geniet van de rust en de ruimte

Vakantie vieren op een boerencamping is een onvergetelijke ervaring. Hier vindt u geen luxe zwembaden of discotheken zoals op de grotere campings, maar komt u vooral om te genieten van de rust en de ruimte. Bovendien zijn de boerencampings vaak gewoon voorzien van de belangrijkste faciliteiten, zoals toiletten, douches, wasmachines en elektrische oplaadpunten.

Gemoedelijke sfeer

De sfeer op een boerencamping is vaak erg gemoedelijk. Er is ten slotte maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor iedereen elkaar al gauw kent. Kamperen bij de boer is dus een stuk kleinschaliger en daardoor ook veel rustiger dan op een grote camping.

Proef de sfeer van het platteland

Door te kamperen op een boerencamping proeft u de sfeer van het Oostenrijkse platteland en maakt u kennis met het boerenleven. Dit is vaak ook erg leuk voor kinderen, die bijvoorbeeld een ritje mogen maken op de tractor of mogen helpen met het voeren van de dieren. En met een beetje geluk geniet u ’s ochtends bij het ontbijt ook nog eens van een vers glas melk of vers eitje!

Andere berichten

  • Oostenrijk wandelen

    Of u nu een beginner bent of al veel ervaring hebt met wandelen: voor ieder wandelniveau is wel een mooie tocht beschikbaar in Oostenrijk. [...]

  • Een absolute must om te bezoeken is het Belvédère. Dit Weense paleizencomplex bestaat uit twee prachtige barokke paleizen, waar u onder meer het wereldberoemde [...]

  • Het Stadtpark is een groot openbaar park, dat zijn populariteit onder meer dankt aan de vele standbeelden van Weense schrijvers, kunstenaars en componisten.