• Boerencampings in Oostenrijk

  Kamperen bij de boer: het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel erg leuk! Wie niet zoveel luxe nodig heeft en vooral van de rust wil genieten, zal het zeker naar zijn hebben op de boerencampings in Oostenrijk.

  Geniet van de rust en de ruimte

  Vakantie vieren op een boerencamping is een onvergetelijke ervaring. Hier vindt u geen luxe zwembaden of discotheken zoals op de grotere campings, maar komt u vooral om te genieten van de rust en de ruimte. Bovendien zijn de boerencampings vaak gewoon voorzien van de belangrijkste faciliteiten, zoals toiletten, douches, wasmachines en elektrische oplaadpunten.

  Gemoedelijke sfeer

  De sfeer op een boerencamping is vaak erg gemoedelijk. Er is ten slotte maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor iedereen elkaar al gauw kent. Kamperen bij de boer is dus een stuk kleinschaliger en daardoor ook veel rustiger dan op een grote camping.

  Proef de sfeer van het platteland

  Door te kamperen op een boerencamping proeft u de sfeer van het Oostenrijkse platteland en maakt u kennis met het boerenleven. Dit is vaak ook erg leuk voor kinderen, die bijvoorbeeld een ritje mogen maken op de tractor of mogen helpen met het voeren van de dieren. En met een beetje geluk geniet u ’s ochtends bij het ontbijt ook nog eens van een vers glas melk of vers eitje!