• Murradweg: 370 km vol afwisseling

    De Murradweg zorgt voor perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning in de regio Steiermark. Tijdens deze tocht volgt u de rivier de Mur. De Murrad radweg zorgt voor perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning in de regio Steiermark. Tijdens deze tocht volgt u de rivier de Mur stroomafwaarts van de Hohe Tauern door de regio Stiermarken naar de Sloveense grens. Hieronder vindt u een grafische weergave van het hoogte verloop van de route.

    De Murrad weg voert u niet alleen door de mooie natuur van Oostenrijk. Onderweg komt u langs mooie dorpjes en schitterende steden. Denk bijvoorbeeld aan het oude Centrum van Graz. Voor de inwendige mens wordt in Stiermarken goed gezorgd. Langs de gehele route vindt u veel goede typisch Oostenrijkse restaurants, bakkerijen, slagerijen en café’s.

    Op zoek naar uitgebreide informatie over accommodaties, natuur en cultuur die u tijdens uw tocht treft? De VVV van de regio Steiermark heeft op haar website een handige en erg uitgebreide informatiebrochure over de Murradweg.