Oostenrijk » Hotels

Hotels

Hotels

Tijdens uw vakantie in Oostenrijk heeft u een ruime keuze aan hotels. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig hotel voor een kort verblijf of een luxe hotel voor een langere vakantie: alles is mogelijk!

  • Boek hotels in Oostenrijk bij Booking.com

Van alle gemakken voorzien

Het grote voordeel van een verblijf in een hotel is dat u van alle gemakken bent voorzien: een comfortabele kamer, een lekker ontbijt en de mogelijkheid om leuke excursies te boeken. Zowel in de zomer als in de winter kan een hotel de ideale uitvalsbasis vormen voor leuke uitstapjes in de omgeving.

Hogere tarieven in de winterperiode

Oostenrijk is een populaire bestemming onder wintersporters, waar ook de hotels in populaire wintersportgebieden als Tirol, Salzburg en Karinthië slim op inspelen. In de winterperiode liggen de tarieven dan ook wat hoger dan in de zomer. In grote steden als Wenen, Salzburg en Graz komen zowel in elk seizoen veel toeristen en blijven de prijzen redelijk stabiel.

Keuze uit verschillende soorten hotels

In Oostenrijk heeft u de keuze uit verschillende soorten hotels. Welk hotel u kiest, ligt dan ook helemaal aan uw eigen wensen en budget. Als u een rondreis maakt, kiest u wellicht al snel voor een eenvoudig en comfortabel hotel dat op uw route ligt. Maar als u langer op één plek blijft, spreekt een luxe hotel met wellnessfaciliteiten u misschien meer aan.

Hotels in Oostenrijk boeken

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig of juist luxe hotel: u kunt bij verschillende aanbieders eenvoudig online hotels in Oostenrijk boeken. Zo bieden Ga Samen en Ebookers comfortabele hotels aan in de culturele hoofdstad Wenen. Bij Rebel Travel kunt u hotels boeken voor uw autorondreis door Oostenrijk.

  • Boek hotels in Oostenrijk bij Booking.com