Oostenrijk » Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Of u nu in de zomer of in de winter op vakantie gaat: in Oostenrijk kunt u tijdens elk seizoen genieten van een ontspannen verblijf in een vakantiehuis.

Vakantiehuis in de winter

Oostenrijk is een populaire wintersportbestemming onder Nederlanders. Het is dan ook niet zo gek dat er door het hele land verspreid mooie vakantiehuizen te vinden zijn, met name in de populaire wintersportgebieden Tirol, Karinthië en Salzburg. In een vakantiehuis geniet u in alle rust van een heerlijk verblijf met uw familie of vrienden, uiteraard met een dik pak sneeuw voor de deur en een romantisch haardvuurtje!

Vakantiehuis in de zomer

Een vakantiehuis huren tijdens de zomer heeft één groot voordeel: u profiteert namelijk van lagere tarieven dan in de winter. Tijdens dit seizoen is de sneeuw weg en geniet u van een prachtig uitzicht over de groene bergweiden. Uw vakantiehuis vormt dan ook het ideale vertrekpunt voor mooie wandel- of fietstochten.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis?

Een vakantiehuis is met name voor gezinnen of groepen vrienden een ideale oplossing. De gezamenlijke woonkamer biedt namelijk meer dan genoeg plek om gezellig na te praten, te dineren of spelletjes te doen. Bovendien heeft u in en rondom het vakantiehuis vaak een zee van ruimte. Ook kinderen kunnen dus gewoon lekker hun gang gaan!

Aanbieders van vakantiehuizen

Bij Bungalow.net kunt u vakantiehuizen zoeken die helemaal aan uw wensen voldoen: gaat u voor een romantische villa, een huis in de bergen of toch een gezellige wintersportchalet? Alles is mogelijk! Happy Home heeft daarnaast een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Oostenrijk, van goedkope chalets tot authentieke landhuizen. Ook Interhome en Belvilla en verhuren betaalbare vakantiehuizen in heel Oostenrijk.