• Vliegticket

  Vliegen is een snelle manier om naar Oostenrijk te reizen. De vlucht duurt namelijk slechts zo’n anderhalf tot twee uur, dus u bent zo op uw vakantiebestemming! Bovendien kunt u via verschillende aanbieders een voordelig vliegticket boeken.

  Oostenrijk kent verschillende luchthavens, maar de drie belangrijkste zijn Wenen, Innsbruck en Salzburg. Op deze luchthavens worden zowel nationale als internationale vluchten uitgevoerd. Vanuit Nederland vliegt Transavia.com op alle drie de vliegvelden.

  Foto: Joshua Davis

  Foto: Joshua Davis

  Vliegen naar Wenen

  Vanuit Amsterdam en Rotterdam vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Wenen. Om vanaf het vliegveld naar het stadscentrum te komen, heeft u verschillende opties. Zo brengen de City Airport Train en Airport Express Bus u in ongeveer een kwartier in het centrum, terwijl de trein een stukje goedkoper is maar er ongeveer een half uur over doet.

  Vliegen naar Innsbruck

  Innsbruck is vooral tijdens de wintermaanden een drukbezocht vliegveld, omdat veel wintersporters vanuit hier doorreizen naar wintersportgebieden in de regio Tirol. De bussen en treinen zijn hier goed op ingesteld en brengen u binnen zo’n twee uur naar uw gewenste wintersportbestemming. U kunt vanuit Amsterdam en Rotterdam naar Innsbruck vliegen.

  Vliegen naar Salzburg

  Ook Salzburg is tijdens de winter een populaire luchthaven onder wintersporters. Vanuit hier reist u namelijk gemakkelijk door naar wintersportgebieden in de regio Salzburgerland. Er vertrekken vluchten naar Salzburg vanuit Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Tussen december en april kunt u Salzburg ook bereiken vanaf Groningen Airport Eelde.

  Vliegtickets naar Oostenrijk zoeken

  • Betaalbare vliegtickets naar Innsbruck, Salzburg en Wenen boek je bij Transavia.com.
  • Op WTC.nl kun je de prijzen vergelijken van alle maatschappijen die naar Oostenrijk vliegen.
  • Ook bij Tix.nl kun je de prijzen van de vliegtickets naar Oostenrijk vergelijken, maar ook andere zaken als stiptheid en beenruimte.